3015_2239_4268-header-seben-img (1)
Seben Panayırı Yapıldı

Her yıl Ekim ayında düzenlenen “Geleneksel Seben Panayırı ” bu yıl da 2-6 Ekim tarihlerinde yoğun katılım ile gerçekleşti. Seben halkı ve civardan katılım sağlayan esnafların ürünlerini tüketici ile buluşturduğu panayırda, yöreye özgü ürünler köylü pazarında satışa sunularak görsel bir şölen oluşturdu. Belediye Başkanımız, bütün esnafı tek tek ziyaret ederek hoşgeldiniz deyip,hayırlı kazançlar diledi.Seben halkı ve civardan gelen misafirlerin yoğun katılımı ile gerçekleşen panayırda 5 Ekimde Türk Halk Müziği sanatçısı Songül KARLI sahne alarak dinleyenlere müzik ziyafeti verdi.6 Ekim günü sona eren Seben Panayırının artık her yıl ekimin ilk haftasında yapılacağı Belediye Başkanı Fatih KAVAK tarafından duyuruldu.

Yönetim
01 Ağustos 2020