Seben Belediyesi
Fatih Kavak
Seben Belediyesi
BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI
2018 yılında da Seben'imiz in daha da yaşanabilir bir kent olmasının yanı sıra her alanda gelişmesi için ,tarım ve turizm kenti olabilmek amacıyla çalışmalarımıza devam ettik.İlçemizin buram buram tarih kokan mekanlarından olan Solaklar Kayaevlerine,"Solaklar Kayaevleri Turizme Kazandırılıyor "projesiyle,doğal ortamına uygun inşa ettiğimiz 150 kişi kapasiteli taş restoranımızı, yanı başında bulunan bungalov evlerin çevre düzenlemesiyle birlikte,1 adette şelale yaparak renklendirdik. Seben Kayaevlerine gelen misafirlerimizi geçmişe alıp götürecek 3 adet taş hobit ev ile bu güzelliği taçlandırdık.ilçe merkezimize Butik Otel ve Restoran,750 kişi kapasiteli içerisinde gençlik merkezi , fitness salonunun da yer aldığı Seben Çok Amaçlı Kültür Merkezi ve üniversite öğrencilerimizin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla inşaatı henüz devam eden öğrenci yurdunu yaptık.Tabi ki her zaman önceliğimiz eğitim ve spor diyerek gençlerimizin daha verimli zaman geçirebilmeleri adına Seben Ortaokulu bahçesine de Kapalı Spor Sahası inşa ediyoruz.2018 yılında hedeflediğimiz çalışmalarımızı tamamlamanın gururuyla 2019 yılına merhaba diyoruz.Yeni yılda hükumetimizin de desteğiyle planladığımız yeni projelerimizle Sebenimizi her yönden ileriye götürmenin gayreti içinde çalışmaya devam edeceğiz.2019 yılının Sebenimiz,Bolumuz ve ülkemiz için en az 2018 kadar verimli ve başarılı geçeceği inancıyla tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor,ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için kardeşçe,barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum.